2009 m. birželio 3 d.

didysis verslo planas

Kadangi jau taip nutiko, kad jau kelintą kartą mūsų kompanijos dalis nuemigruoja ten kur šilčiau ir gražiau ir šiaip jūra už 100 m (ech..), šįryt bevalgant pusryčius ir labai jiems pavydint (labai labai labai) mane aplankė nušvitimas, kuriuo aš noriai pasidalinau su Vilium ir su jumis čia. Kad nepamirščiau.

Taigi, emigruojam į Naująją Zelandiją! Prieš tai reikia padaryti du dalykus:

a. sustatyti lankymo grafiką draugams (t.y. jūs va vieną savaitgalį mus lankot, jūs va kitą). Taip mes ten nesijausim vieniši. Ir turėsim ko laukt.

b. Viliui reikia paprašyt kad jį atleistų, nes reiktų išeitinę kaip nors tiems bilietams nors į vieną pusę gaut. Tiesa, tada jo paprašys atiduot jo puikiąją mašiną, bet sakiau kad mes sutiksim, o tada ją pasiimsim ir pabėgsim į Naująją Zelandiją. (kas dar nesupratot, tai čia ta Honda yra labai svarbi Puikaus verslo plano Naujojoje Zelandijoje dalis).

Taigi. Nuvykę į Zelandiją, vietiniam shepherd'ui užstatysim Hondą (taip taip, tą pačią), gausim už ją daug avių ir fermą. Tada vėl pabėgsim (su mašina, of course) ir įkursim verslą. Verslo esmė ir sąlygos:

a. reikia avių ir fermos. Avys ganysis, mes fermoj gyvensim ir su Honda važinėsim. Tai kaip ir praspręsta sąlyga, nes visa tai jau mes turėsim (žr. aukščiau).

b. Vilius gaus išmokt du dalykus:
   1b. ruošt avieną
   2b. verpti rateliu siūlus (nes aš moku megzt ir net virbalus galėčiau nusivežt, o jam taigi veiklos reikės).

Tas reikalinga, nes mūsų verslas bus KIBINAI VILNONĖJ KOJNĖJ! ar kur matėt kad kas kibinus išsinešimui pakuotų į tikrai gerai šilumą laikančią pakuotę ? NE. O va mūsiškiai bus vilnonėse kojinėse. Šiltose, gražiose, su raštais. Ir jas po to bus galima nešioti šaltais vakarais.

Va čia tai niša. Va čia tai verslo planas.

Galit pradėt užsirašinėt lankymo grafikan. Ir tik nesakykit, kad jau esat buvę Naujoj Zelandijoj.

3 komentarai (-ų):

viktorija rašė...

versle tu versle.
tiesa, apie sages: jei dar to nepadarei, tai užsiregistruok manodrabuziai.lt ir galera.lt - ten žmonės kaip tik tokius daikčiukus pardavinėja. aišku, turbūt ir dar daugiau yra tokių svetainių.

Gerda rašė...

megztus kibinus būtų jau šis tas į tą galerą įdėt.. :D

Anonimiškas rašė...

Tokį verslą su avinais galit vystyti ir Šiurpiuose, ir Ligūnuose...O į Naująją Zelandiją nuvažiuosit į ekskursiją...

Rašyti komentarą